Over ons.

WeNijCom is een jong bedrijf dat door haar relatieve kleinschaligheid, op een flexibele wijze haar diensten kan aanbieden.
Na een uitgebreide inventarisatie, zullen uw wensen in kaart worden gebracht. De klantbehoeften staan hierbij centraal en zijn de basis om u goed te kunnen adviseren en bedienen.

We zijn actief in de particuliere en MKB-markt.
Op deze website kunt u onze leveringsvoorwaarden rustig nalezen.

WeNijCom is een voortzetting van de eerdere eenmanszaak van Stefan Welzen, SW Reparatie & Onderhoud.
Per 1 april 2013 treedt Joris Nijsten toe, en worden onze activiteiten voortgezet in een vennootschap onder firma met de naam WeNijCom.

Stefan Welzen is na zijn middelbare opleiding medio 2009 gestart met zijn eigen bedrijf, SW Onderhoud & Reparatie. Hij legt zich vooral toe op het onderhoud en reparatie van machineparken.

Joris Nijsten heeft na zijn MBO-studie, diverse functies vervult in het grondverzet en hoveniersbranche. In zijn laatste baan heeft hij ook kennis kunnen maken met de organisatorische aspecten van een onderneming. Zijn taakgebied zal zich goeddeels concentreren op Groen en Infra.

Het pakket aan diensten wordt uitgebreid, voornamelijk op gebied van Grond, Groen en Infra. De eerder aangeboden diensten, als mechanisatie, onderhoud, reparatie, etc. blijven uiteraard bestaan. Nieuwe diensten zijn o.a.

- Grondverzet
- Aanleg en onderhoud van tuinen
- Boomverzorging
- Verhuur met en zonder graafmachine
- Bestratingen.

Hierover vind u meer onder Diensten in de rubriek Grond, Groen en Infra.

WeNijCom is een veelzijdig bedrijf dat door middel van efficiƫntie, kwaliteit en het juiste machinepark op veel manieren in te zetten is voor de particuliere, hoveniers, grondverzet en mechanisatiebranche.